DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Yenipak Ambalaj’ın Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleşti

10 Ocak 2024
Yenipak Ambalaj’ın Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleşti
Yenipak Ambalaj’ın Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleşti

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile işbirliğini yaklaşık 20 yıldır sürdüren Yenipak Ambalaj, bu yılki Stratejik Planlama Çalıştayı’16-17 Aralık tarihlerinde Cabir Deluxe Hotel Sapanca’da gerçekleştirdi. DD’nin moderasyonunda gerçekleşen Çalıştaya, Yenipak Ambalaj’ın Yönetim Kurulu üyeleri ve departman yöneticilerinden oluşan 19 kişilik bir ekip katılım gösterdi.

Çalıştay ilk olarak DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in çalıştay programı ve akışının aktarmasıyla başladı. Açılışın ardından ilgili departman yöneticileri yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmaları, projeleri ve kendi departmanlarına yönelik yaptıkları SWOT çalışmasının sonuçlarını paylaştılar. Sonrasında DD tarafından gerçekleştirilen Kurumsal SWOT Analizinin sonuçları üzerine istişare edildi. Tüm sunumların ardından yapılan stratejik istişare oturumu ile 2024 yılının stratejileri ve önceliklerine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Çalıştay programı Yenipak Ambalaj Genel Müdür’ü Harun YENİBAYRAK’ın kapanış konuşması ile Çalıştay sona erdi.

Gerçekleşen çalıştayın ve yaptığımız çalışmaların Yenipak Ambalaj için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.