DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Üçel Kauçuk'ta Kurumsal Yönetim Gelişimi 1. Faz Çalışmaları Başlatıldı!

17 Ekim 2023
Üçel Kauçuk'ta Kurumsal Yönetim Gelişimi 1. Faz Çalışmaları Başlatıldı!

1980 yılında Bursa’da kurulan, kauçuklu metal parçalar üreten firmamız gelişen Türkiye ve dünya ile günümüzde cirosunun yarısını 60 ülkeye ihracat yapan, kalitesini ve ÜÇEL markasını yerel pazarda lider ve uluslararası pazarda da kendini kalitesiyle öne çıkaran bir firma olmuştur.

ÜÇEL, çok yönlü derin bilgi birikimine ve sağlam bir müşteri desteğine sahip, müşterilerinin beklentilerini yüksek kaliteli ürünler ve üstün hizmet performansı ile karşılayan, ürün ağını sürekli geliştirerek sektörün gelişimine de katkıda bulunma yolunda müşterileriyle sağlam iş ortaklıkları kurmaktadır.

Firmamız,

  1. Acımasız piyasa koşulları ile zorlaşan ekonomik şartlardan dolayı 43 yıllık sürecini en az bir o kadar daha devam ettirebilmesi,
  2. Çalışanları ve tedarikçileri tarafından da tercih edilebilmesi,
  3. Dengeli büyüyen, sürekli gelişen, doğaya ve çevresine saygılı,
  4. Kişilere bağlı olmayan bir sistem ile sürdürülebilir,
  5. Daha kurumsal bir yapıyla, yerelde ve uluslararası piyasalarında kalıcı bir marka olabilmesi için,

Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Oruç Beyin öncülüğünde bize destek verebilecek danışmanlık firmalarını araştırmaya karar verdik. Bu yola çıkarken önceliğimiz, çeşitli ama benzer sektörlerde de referansları olan, yılların bilgi birikimi ile bize yol gösterecek bir iş ortağı bulmaktı. Yaptığımız araştırmalar bizi Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile buluşturdu.

DD ile “MEVCUT DURUM ANALİZİ – YÖNETİM ÖN İNCELEME” si ile Ocak 2023’de çalışmalara başladık. Bu süreçte DD kurumsal derecelendirme bakış açısı ile 300 - 350 kriter üzerinden temel süreç ve fonksiyonları inceleyerek, ana süreçlerle ilgili mevcut haritaları çıkararak, süreç ve fonksiyonların kurumsallık durumlarını değerlendirerek “YÖNETİM ÖN İNCELEME RAPORU”nu hazırladı.

DD tarafından bize sunulan bu raporu yönetim kurulumuzda değerlendirdik. Değerlendirmede, DD’nin firmamıza ve personelimize olan yaklaşımı, iletişimi, rapordaki objektif ve profesyonel geri bildirimleri öne çıktı ve projeye “KURUMSAL ALT YAPININ OLUŞTURULMASI” için uzun soluklu bir sürece devam kararı aldık. Halen süreç devam etmektedir

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.