DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Starvalve, Kurumsallaşmaya İlk Adımını DD İle Attı

22 Ağustos 2023
Starvalve, Kurumsallaşmaya İlk Adımını DD İle Attı

Erişilebilir kalite anlayışı, esnek hareket kabiliyeti, güçlü üretim/stok altyapısı ve yüksek müşteri memnuniyeti ilkelerini öncelik yaparak bir dünya markası olma yolunda ilerleyen; proses vanaları ve aktüatör teknolojisi konularında çözümler üreten Starvalve; Ağustos 2023’de imzalanan protokole istinaden DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile Yönetim Danışmanlığı ve Kurumsallaşma alanında çalışmalarına başlamıştır.

Starvalve Genel Merkezi’nde gerçekleşen ve DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR, Proje Danışmanı Deniz Mehmet GÜRSOY’un ve proje ekibinin katılım gösterdiği imza töreninde; Starvalve’den Genel Müdür Ömer YILDIZ ve tüm Starvalve ekibi katılmıştır.

Starvalve ve DD arasında sürdürülebilirlik çerçevesinde kuruma, çevresine ve tüm topluma yararlı olmak bilinci ve sorumluluğu ile atılan bu adımın her iki taraf için de uzun soluklu ve hayırlı olmasını dileriz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.