DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Savaş Plastik Yönetsel ve Kurumsal Gelişim Çalışmalarına DD ile Devam ediyor

13 Eylül 2023
Savaş Plastik Yönetsel ve Kurumsal Gelişim Çalışmalarına DD ile Devam ediyor

Ne Yaptık, Ne Dediler?" köşesinde konuğumuz; bize güvenlerinden ötürü kıvanç duyduğumuz, Tilia Markası ile ödüllü mobilyalar üreten Savaş Plastik Genel Müdürü Burak Savaş, 3. Döneme Merhaba derken;  değerli görüş ve dilekleri için teşekkür ederiz.

Savaş Plastik Genel Müdürü Burak Savaş:

"Zaman, bir şirketin gelişimini en iyi ölçen araçtır. Bugün, şirketimizin altın değerindeki 60. yılına girmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İşte bu kritik dönemde, ‘Değişim Dinamikleri’ ekibiyle olan işbirliğimiz, kurumsal yapımızın daha da güçlenmesini sağlayarak, sadece bizim için değil, tüm sektör için bir milat olmuştur.

Bir şirketin yaşam öyküsü, içinde bulunduğu dönemin ruhunu yansıtır. "Değişim Dinamikleri" ile birlikte attığımız her adımda, sadece çağımızın değil, geleceğin de izlerini sürüyoruz. Bu uzun ve başarı dolu yolculukta, tıpkı bir zamanlar bir fikir olan şirketimiz gibi, şimdi yeniden şekillendiriyor, dönüştürüyor ve yeniden doğuyoruz.

Bu stratejik işbirliği, şirketimizin global arenada rekabet edebilme kapasitesini büyük ölçüde artırmış, uluslararası normlara uygun yeniliklerle birleşerek, şirketimizin olmazsa olmazları arasında bir yer edinmiştir. "Değişim Dinamikleri" ekibi, işimizin her bir yapı taşına, modern bir vizyon ve dinamik bir anlayış getirdi. Bu reformlar, şirketimizi bir sonraki 60 yıla taşıyacak olan köprüleri oluşturuyor.

Bizler, şirketimizin geleneksel değerlerini korurken aynı zamanda yenilikçi bir bakış açısıyla ilerlemeye devam ediyoruz. Geleceği bugünden şekillendirme konusunda bir öncü olmak, bir lider olmak, bir yenilikçi olmak... İşte bu, "Değişim Dinamikleri" ekibiyle birlikte sergilediğimiz vizyonumuzun temelidir.

Bu yolda, her birinizin desteği ve işbirliği, bizim için paha biçilmez bir değere sahip. Birlikte, şirketimizi daha parlak bir yarına taşıma sözü veriyor, önümüzdeki dönemdeki yeniliklerimiz ve başarılarımız için sizleri heyecanla bekliyoruz."

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.