DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Melden Group’un 2024 Vizyon ve Strateji Çalıştayı Gerçekleşti

22 Şubat 2024
Melden Group’un 2024 Vizyon ve Strateji Çalıştayı Gerçekleşti

Turizm, enerji ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren ve 2022 yılı Mart ayında DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile Kurumsal Gelişim alanında çalışmaya başlayan Melden Group, ilk Vizyon ve Strateji Çalıştayı’nı 16-17-18 Şubat tarihlerinde Fethiye’deki Sundia Exclusive Hotel’de gerçekleştirdi. Çalıştaya Yönetim & İcra Kurulu üyeleri ve şirket yöneticilerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik bir ekip katılım gösterdi.

Çalıştayın ilk gününde grubun turizm & inşaat sektörü yöneticileri, Yönetim & İcra Kurulu’na kendi faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme sunumlarını yaptılar ve faaliyetlerine yönelik SWOT çalışmasının detaylarını paylaştılar. Devamında da “Melden’in Geleceği” gündemli oturumda Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri grubun gelecek stratejilerini istişare ettiler. İkinci gün, grubun Kurumsal Yönetim Danışmanı Ahmet Nedim ERDEMİR’in, tüm grup yöneticilerine yönelik olarak yaptığı ‘Stratejik Yönetim ve Melden Stratejileri’ sunumu ile başladı ve sonrasında enerji sektörü ve merkez yöneticilerinin faaliyet sunumları ile program devam etti. Son olarak “Yeni Nesil Liderlik” eğitimi ile ikinci gün tamamlandı. Çalıştayın son gününde ise kalan merkez departman yöneticileri tarafından yapılan faaliyet sunumları ile Çalıştay programı tamamlandı.

Yöneticilerin haricindeki çalışanlar da çalıştay süresince "İş Hayatında Proaktif Olmak" eğitimi ve heykel atölyesi ile iş ve sosyal becerilerini geliştirme fırsatı edindiler.

Gerçekleşen çalıştayın Melden Group için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.