DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

İmamoğulları Demir Çelik, DD ile kurumsallaşma yolculuğuna başladı.

09 Şubat 2024
İmamoğulları Demir Çelik, DD ile kurumsallaşma yolculuğuna başladı.

1987 Yılında "İmamoğulları" unvanı ile elektrik, su ve boya malzemeleri satışı ile başladığı ticaret hayatına seneler boyunca büyüyerek ve gelişerek devam eden İmamoğulları Demir Çelik, şu anda İmamoğulları Grup çatısı altında faaliyetlerine devam etmektedir. Geleceğe yönelik emin adımlarla ilerleme yolculuğunda Kurumsallaşma alanında DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile yol almaya karar veren İmamoğulları Demir Çelik, Şubat 2024 itibariyle imzalanan protokol ile bu alanda çalışmalarına başlamıştır.

İmamoğulları Grup'un Samsun'daki Genel Merkezi'nde gerçekleşen ve DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR ve Proje ekibinin katılım gösterdiği imza törenine, İmamoğulları Demir Çelik'ten Yönetim Kurulu Başkanı Kenan BİLİCİ, yönetici kadrosu ve çalışanlar katılmıştır. 

İki firma arasında başlayan bu çalışmanın her iki kuruma ve ülkemize hayırlar getirmesini ve uzun ömürlü olmasını dileriz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.