DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

İ-Mak Redüktör’ün 2024 Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleşti

27 Aralık 2023
İ-Mak Redüktör’ün 2024 Stratejik Planlama Çalıştayı Gerçekleşti

DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi ile işbirliğini yaklaşık 12 yıldır sürdüren İ-Mak Redüktör, bu yılki Stratejik Planlama Çalıştayı’nı 22-23-24 Aralık tarihlerinde Cabir Deluxe Hotel Sapanca’da gerçekleştirdi. DD’nin moderasyonunda gerçekleşen Çalıştaya, İ-Mak Redüktör Yönetim Kurulu üyeleri, departman yöneticileri ve çalışanlardan oluşan yaklaşık 30 kişilik bir ekip katılım gösterdi.

Çalıştay ilk olarak DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in çalıştay programı ve akışının aktarmasıyla, sonrasında ise İ-Mak Redüktör Genel Müdürü Fatih Mehmet Özdemir’in açılış konuşması ile başladı. Açılışın ardından ilgili departman yöneticileri yıl içerisinde gerçekleştirmiş oldukları çalışmaları, projeleri ve kendi departmanlarına yönelik yaptıkları SWOT çalışmasının sonuçlarını paylaştılar. Sonrasında yapılan SWOT – Strateji Boşluk Analizi grup çalışmasında departman sunumlarında paylaşılan SWOT maddeleri ile İ-Mak Redüktör’ün mevcut stratejileri değerlendirildi. Grup sözcüleri İ-Mak’ın stratejisi içerisindeki güncellemelere yönelik önerilerini paylaştılar. Son olarak İ-Mak Redüktör Yönetim Kurulu Başkanı Necip HALLAÇ’ın Strateji ve Hedefleri Paylaşması ve kapanış konuşması ile Çalıştay sona erdi.

Gerçekleşen Çalıştay’ın İ-Mak Redüktör için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.