DD’DEN HABERLER ← tüm haberlere git

Danışmanlar “Kurumsal Eğitimde Teknoloji”yi Tartıştı

19 Aralık 2023
Danışmanlar “Kurumsal Eğitimde Teknoloji”yi Tartıştı

Bu sene 30. Yılını kutlayan ve Yönetim Danışmanlığı sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan DD Değişim Dinamikleri Yönetim Merkezi 6 Aralık 2023’de çözüm ortağı olduğu eğitmen / danışmanlardan oluşan bir ekiple 7. Uzman & Danışman İstişare Çalıştayı’nı gerçekleştirdi. DD Kurucusu Süleyman ERDEMİR başkanlığında, DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in moderatörlüğünde “Kurumsal Eğitim & Teknoloji” üzerine görüş alışverişinde bulunulan çalıştayda 3 ana başlıkta kurumsal eğitimler değerlendirildi:

1- Teknolojinin sektöre ve müşteri beklentilerine yansımaları 

2- Farklı sunum yöntemleri ve uygulamaları

3- Eğitim süreçlerinin ölçümü, değerlendirmesi ve geliştirilmesi

Pierre Loti’de 30’un üzerinde katılımcı ile düzenlenen organizasyonda; öne çıkan fikirler, tartışma alanları ve bazı katılımcılardan kesitler şu şekilde oluştu; 

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat ACAR; Kısa vadede pandemi sonrası yüzyüze geri dönmüş olsa da orta vadede uzaktan çalışma ve uzaktan eğitimin artacağını öngörüyorum. Yüzyüze eğitimin araçları ile uzaktan eğitim yapmaya çalışmak yerine teknoloji ve yapay zekadan yararlanarak tekrardan modelleme yapmak gerekiyor.

Yazar & Yönetim Danışmanı Hakan TURGUT; Sınıf öğrenmesi ile online öğrenme entegre olmalı; insanların okuma alışkanlığı giderek kayboluyor, online eğitici & farkındalık geliştirici videolar aktif bir şekilde kullanılmalı…

İnsan Kaynakları Profesyoneli Hilal DALILAR; Teknolojiyi kullanarak eğitim ve gelişimi anlık aksiyonlardan bir sürece yaymalı ve interaktif hale getirmeliyiz, gelişim yolculuğunu kişilerin ve kurumların özelde takip edebileceği ve teşvik olacağı şekilde yazılımlarla destekleyebiliriz.

DD Kurucusu ve Yönetim Danışmanı Süleyman ERDEMİR; Bilgiyi malumat olmaktan çıkarıp, uygulanabilecek hale getirecek şekilde eğitim süreçlerimizi tasarlamamız gerekmektedir. İnsan ve sistem denklemini birbiriyle konuşan birbirinden beslenen bir hale getirmeliyiz.

DD’nin danışmanlık sektöründeki birikimi ve saygın konumu ile birlikte sektördeki uzman / danışmanları daha sık bir araya getirmesinin olumlu etkisi olacağı vurgulandı. Üzerinde tartışılan konuların somut projelere dönüştürülerek tekrar bir araya gelinmesi temennisiyle de toplantı sona erdi. 

DD Kurucusu Süleyman ERDEMİR başkanlığında, DD Genel Müdürü Ahmet Nedim ERDEMİR’in moderatörlüğünde 30. Yılında aktif olarak paydaşı olan uzmanları ile gerçekleştirildi. 

Bu içeriği paylaşabilirsiniz

Footer Logo Şerit
Hizmet İstek Formu
Hizmet İstek Formları

Değişim Dinamikleri olarak göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Lütfen kurumunuzun ihtiyaçları ile ilgili aşağıdaki kategorilerden birini seçerek belirtilen soruları yanıtlayınız.

Yönetim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
Eğitim Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu
İnsan Kaynakları Danışmanlığı
Hizmet İstek Formu

Size en kısa zamanda geri dönüş yapacağız.